Lid worden

Alle inwoners uit Meierijstad (Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel) kunnen lid worden van de Speel-O-Theek. U kunt kiezen uit twee abonnementen.

Basis-abonnement

Met het basis-abonnement kunt u steeds 2 stuks speelgoed lenen, waarvan maximaal 1 stuk met een 'rode stip' (dat is speelgoed duurder dan € 100,-). De kosten voor een basis-abonnement zijn € 17,- per jaar. Het lenen van het speelgoed is daarna gratis.

Groot-abonnement

Met het groot-abonnement, kunt u steeds 3 stuks speelgoed lenen, waarvan maximaal 1 stuk met een 'rode stip'. De kosten voor een groot-abonnement zijn € 22,- per jaar. Het lenen van het speelgoed is daarna gratis.

U kunt het abonnementsgeld contant betalen in de speelotheek of overmaken per bank. Het verlengen van uw abonnement kan door de contributie contant te betalen
op de Speel-O-Theek, of over te maken onder vermelding van het lidnummer via de bank. Het bankrekeningnummer is 19.82.42.867 (IBAN nummer: NL09 RABO 0198 2428 67)  t.n.v. Speel-O-theek Rooi.

Cadeaubon

U kunt ook een abonnement cadeau doen, daarvoor is een speciale cadeaubon te verkrijgen in de Speel-O-Theek.

Proefabonnement

Laat u bij de geboorte van uw kindje een advertentie plaatsen in de MooiRooi krant, dan zit er in de envelop een bon voor een proefabonnement! 
Met dit abonnement kunt u geheel vrijblijvend 3 maanden gebruik maken van onze speelotheek. Grijp deze kans en kom kennismaken met onze speelotheek en ontdek al het leuks wat wij u en uw kindje te bieden hebben. Lever zo snel mogelijk de waardebon in en ontvang een leuk welkomst cadeau!